Synamusiikkia omaehtoisesti – haastattelussa Tams

On pitkästä aikaa artistihaastattelun aika. Tällä kertaa ääneen pääsee joensuulaislähtöinen synamusiikkia tekevä Tuukka Tams. Tamsin kotikutoisen suomenkielellä tehdyn synamusiikin on jo huomioinut muun muassa Ylex, Radio Suomi sekä Soundi-lehti. Artistin uusin julkaisu on 28. helmikuuta julkaistava EP Aikahyppy 2, joka nimensä mukaisesti on jatkoa viime vuoden puolella julkaistulle ykkösosalle.

Haastattelussa rupattelimme Tamsin kanssa muun muassa synamusiikin matalan kynnyksen toiminnasta ja sen tuomista mahdollisuuksista artistien näkökulmasta katsottuna. Tämän lisäksi puhuimme kirjoittamisesta ja sanoitusprosessista, unohtamatta synamusiikin säveltämiseen liittyviä seikkoja. Kovana Twin Peaks -fanina tiedustelin myös kyseisen sarjan merkityksestä Tamsin musiikilliseen tyyliin. Kuuntele koko haastattelu tästä:

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: